Ardeşen Belediyesinde Komisyon Üyelikleri Belli Oldu

31 Mart Yerel Seçimlerde CHP Belediye Başkanı Seçilen Enver Atagün Başkanlığında toplanan Belediye Meclis Üyesi toplantısında yeni komisyon üyeleri de belirlendi. Toplantının ilk gündem maddesi gereğince komisyon seçimleri yapıldı.

Yapılan seçimler sonucunda Meclis 1. Başkanlığına CHP'li Ümit Bakoğlu, 2. Başkanlığa ise CHP'li Mustafa Kuyumcu seçildi.

İşte Görev Dağılımı; Meclis Katip Üyeliği ASİL : Onur Yazıcı(CHP), Ali Hacıaliefendioğlu (CHP) Meclis Katip Üyeliği YEDEK : Sevilay Yanılmaz(CHP), Mustafa Buçan (AK Parti) Encümen Üyelikleri : Ersin Gültekin (CHP), Sevilay Yanılmaz (CHP) İmar Komisyonu : Onur Yazıcı (CHP), Ümit Bakoğlu (CHP), Zeki Örsoğlu (CHP), Hasan Balcan (AK Parti), Mustafa Buçan (AK Parti) Plan ve Bütçe Komisyonu : Sevilay Yanılmaz (CHP), Ali Hacıaliefendioğlu (CHP), Ayhan Kabaoğlu (CHP), Fatma Kesimal (AK Parti), Muhammet Kahveci (AK Parti) Kaçkar İtfaiye Birliği Asil : Onur Yazıcı (CHP), Zeki Örsoğlu (CHP) Kaçkar İtfaiye Birliği Yedek : Ayhan Kabaoğlu (CHP) Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Asil : Zeki Örsoğlu (CHP) Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Yedek : Ersin Gültekin (CHP)